Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
HEDER OG ÆRE: Fra venstre Geir Selbæk, Birger Lillesveen, Sverre Bergh og Marit Slaaen ved Forskningssenter for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom.
FOTO: Sykehuset Innlandet
 
Hederspris til forskere på Sanderud
Forskningssenter for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom (AFS) i Sykehuset Innlandet mottok torsdag kveld Hedmark legeforenings hederspris for 2019.

Publisert: 30.aug.2019 10:11
Oppdatert: 30.aug.2019 10:13

Dette skriver Sykehuset Innlandet i en pressemelding fredag formiddag.

– Det er en stor ære å bli tildelt denne prisen. Vår forskning er bygget på samarbeid med primærhelsetjenesten. Å bli tildelt Hedmark legeforenings hederspris betyr spesielt mye for oss da legene er avgjørende samarbeidspartnere i vår forskning. Ved å gi oss hedersprisen viser de at de verdsetter vårt arbeid, noe vi blir både stolte og beæret av, sier daglig leder ved senteret, Birger Lillesveen.

Bakgrunnsinformasjon:

«Framtidens eldre må regne med flere sammenfallende lidelser de siste leveårene. I tillegg til kreft og andre somatiske sykdommer, vil mange eldre lide av alderspsykiatriske sykdommer som demens, angst, depresjon og rusbruk. Dette vil kreve en annen type behandling og omsorg enn den som gis i dag. Forskningssenter for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom er et ledende forskningsmiljø innenfor eldres helse.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke