15. des
Ole Magnus Bakken på seierspallen. FOTO: Lyder Larsen
 
Hedmarksskytterne testet formen før Oslo Open
Flere av våre lokale skyttere testet formen før kommende «Skytterhelg» i Osloområdet med deltakere fra store deler av Sør-Norge.

Publisert: 25.nov.2018 18.22
Oppdatert: 25.nov.2018 18.23

Mange av våre lokale skyttere har i løpet av siste uken testet formen foran stevnene i Oslo, Asker, og Kisen, som arrangeres gjennom hele neste uke. Dette er innendørssesongens største arrangementer i skyting med Oslo Open som det desidert største med over 1000 deltakere.

Mange deltakere fra Hedmarken

Deltakerne fra Hedmarken kommer fra Brumunddal, Lismarken, Løiten, Stange og Romedal, Tangen og Åsheim, og fordeler seg på alle klasser fra rekrutter til veteraner. Og i slutten av forrige uke har det vært arrangert stevner i både Lismarken, Åsheim og Åsnes, hvor flere hedmarkinger har vist god form.

Bakken Nordvik og Olsrud Østli blant favorittene

Ole Magnus Bakken og Sindre Nordvik, begge fra Løiten skytterlag, og Jens Olsrud Østli fra Tangen, har skutt toppresultater gjennom hele høsten i år, og vil være blant favorittene på stevnene i Oslo-området. Rekruttskytteren Olsrud Østli har vi omtalt tidligere i høst også, og han har bare fortsatt med toppresultater i alle stevner.

Sindre Nordvik har variert noe i prestasjonene, men i siste uke klemte han til med 349 poeng i et åpent stevne på Åsheim. I tillegg skjøt han 346 i Åsnes og 244 (25 skudds program) i Lismarken. Ole Magnus Bakken er også en av favorittene til stevnene i Oslo-området. Han har ikke hatt anledning til å delta på de lokale stevnene i forrige uke, men på grunn av flere toppresultater tidligere i sesongen er han absolutt en av favorittene i alle stevnene i Oslo-området.

Gode veteraner

I tillegg til de tre skytterne vi allerede har nevnt, viste flere veteranskyttere gode resultater i forrige uke. Både Svenn Tore Tråseth og Erik Skaug fra henholdsvis Lismarken og Åsheim skjøt 249 i Lismarken og Magnar Konningrud fra Nes skjøt 250 i samme stevne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke