buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
VELTET: En traktorhenger veltet i rundkjøringa på Rudshøgda.
FOTO: TROND LILLEBO.
 
Henger veltet på Rudshøgda
En henger med sand veltet på Rudshøgda.

Publisert: 14.aug.2017 12:10
Oppdatert: 14.aug.2017 13:17

En traktorhenger fullastet med sandveltet i rundkjøringa på Rudshøgda i formiddag. Arbeidet er i gang med å få ryddet opp. Politiet er på veg til stedet.

I formiddag er det ellers meldt om at det i helga har vært innbrudd i flere biler som skulle vrakes. Dette har skjedd på et mottak i Furnes.

- Ja, dette er biler som skulle vrakes. Vi antar at tyven, eller tyvene, har sikret seg ting av verdi i vrakene. Hvor mye, eller hva som er tatt, vet vi lite om fordi vi er på veg dit nå. Vi har imidlertid fått en video som sikkert kan vise litt av hva som har skjedd. Vi er der for å sikre oss spor, sier politiets operasjonsleder.

Innbrudd har det også vært i en bolig i Brumunddal. Politiet karakteriserer innbruddet som grovt. Hva som er tatt under innbruddet er uklart.

En modøl fikk mopeden stjålet forleden. Heldigvis tok det ikke lang tid før eieren fikk den tilbake. I dag ble den funnet ved Strand Brenneri. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat