buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
Her blir det enda en E6-omkjøring
Natt til onsdag legges trafikken om på E6 ved Økelsrud i Ringsaker.

Publisert: 23.okt.2018 20:55
Oppdatert: 23.okt.2018 21:12

Trafikkomleggingen er nødvendig for å gjøre plass til byggingen av det nye Økelsrudkrysset mellom Brumunddal og Rudshøgda.

Totalentreprenøren starter med omleggingen tirsdag kveld.

– Omleggingen innebærer at E6-trafikken blir ledet opp på ramper på begge sider av Sangheim bru. Dette gjelder både sør- og nordgående trafikk, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet.

I tillegg blir Sangheim bru på fylkesveg 84 stengt. Brua skal rives før det bygges ny bru for fylkesveg 84 med firefelts E6 under.

– Lokaltrafikken på Ringsakervegen blir ledet rundt Sangheim bru gjennom rundkjøringer på begge sider av brua, sier Moshagen.

Syklende og gående skal bruke midlertidig gang- og sykkelveg over Trekvarten bru mellom Ringsakervegen og Åshøgdvegen.

– Omkjøringen sikrer at vi får nok plass til å utføre våre arbeider. Det kan oppstå enkelte ulemper, men totalentreprenøren har klart å skille trafikken fra anleggsområdet på en god måte, sier Moshagen.

Ny firefelts motorveg skal stå ferdig fram til Brumunddal sommeren 2020. Hele E6-strekningen på 43 km fra Kolomoen til Moelv ferdigstilles i desember 2020.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat