21. mai
 
Her er første smakebit fra Norske Byggeklosser
De første bildene fra nye Norske Byggeklosser ble sluppet i dag, onsdag 6. desember. Se Anders Baasmo Christiansen i et desperat forsøk på å pusse opp en gammel enebolig.

Publisert: 06.des.2017 16:54
Oppdatert: 06.des.2017 16:54

«Merete» (Ine Jansen) arver et hus. Hun og «Jens» (Anders Baasmo Christiansen) går løs på oppussingen. Men først og undervegs må de kjempe med Atle Antonsen i elleve forskjellige roller. Heldigvis har de Anne Marit Jacobsen, som mor/svigermor, på sitt lag.

Se traileren i videovinduet øverst i saken.

 21. februar er det klart for den nye versjonen av Norske Byggeklosser, og bak byggverket står hamarsingen Kjetil Omberg som produsent. Regissør er Arild Frøhlich. I 1972 handlet det om å bygge hus, med Rolv Wesenlund og Bjørn Sand i hovedrollene. Nå skal det pusses opp.

 «Jeg arver huset…!», utbryter Ine Jansen – og så bærer det ut på den norske landevegen for å finne denne villaen – og snart står de der, i porten, «Merete» og «Jens».

 «Der hun døde sikkert», sier «Jens» (Anders Baasmo Christiansen)

«Fy fa… Så koselig. Dette er sjansen vi har venta på», sier «Merete» (Ine Jansen).

 Og så er vi i gang.

 Atle Antonsen skal levere elleve karakterer, blant annet den polske håndverkeren «Mischa»: «Carpenter. And plumber. And painter», som han selv introduserer seg med. Antonsen er arkitekt, byråkrat, bankmann – og alt annet et par kan møte i forsøket på å pusse opp et hus.

 21. februar er det premiere.  Men en smakebit finnes allerede på nettet. Sjekk selv 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.