buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
To sultne håndverkere var de første på Hedmarks mest moderne bensinstasjon
Onsdag åpnet Circle K dørene på Innlandsporten ved Tangen. To sultne og fornøyde håndverkere ble de aller første kundene.

Publisert: 21.jun.2017 12:10
Oppdatert: 21.jun.2017 12:14

– Dette er sånt som vi håndverkere liker!

Helt uforberedt ble snekker Kai Lindstad den aller første kunden hos Circle K på Innlandsporten denne onsdagsmorgenen. Håndverkeren sier han har savnet et sted å spise varm lunsj når han er ute på jobb.

– Vi jobber oppi lia her, så da svingte vi tilfeldigvis innom. Jeg visste ikke engang at de skulle åpne i dag. Vi har manglet et godt lunsjtilbud, så dette tror jeg kan bli et scoop, sier han.

I bakgrunnen suser nyansatte Siw-Veronica Wolden fra Ottestad rundt for å klargjøre hyllene med spylervæske og grillkull. Hun sliter litt med en caps som er "fire nummer for stor", men er fortsatt like blid.

– Nå skal det bli godt å komme i gang! Vi hadde en stresstest i går for å sjekke at alt funker, smiler hun.

Mål om 16 ansatte

Også daglig leder Patrick Jarslett, opprinnelig fra Oslo, men nå bosatt i Hamar, er fornøyd. For tiden har han 13-14 ansatte, men målet er å øke til 16 når driften kommer ordentlig i gang. Disse skal fordeles på snaue ti årsverk.

– Vi har ansatt folk som er glad i mat og som forstår konseptet. Vi hadde veldig mange dyktige søkere, og jeg er utrolig imponert over de som er her i dag, sier han.

Satser på ordentlig mat

Circle Ks markedsdirektør Christoffer Sundby, som 1. juli overtar toppjobben som direktør i Circle K Norge, var også på plass for å kikke på nyetableringen. Han mener bensinstasjonen representerer en liten revolusjon.

– Vi har store ambisjoner på kundenes vegne. Vi skal strekke grensene for servering på bensinstasjoner ved å tilby ordentlig mat som er både ærlig, sunn og rask. Folk kan legge igjen matpakka hjemme; nå har det blitt stuerent å spise på bensinstasjon, sier han.

De siste årene har Statoil gradvis skiftet navn til Circle K. Men har kundene vent seg til det nye navnet? Og klarer de å uttale det riktig?

– Overgangen har gått utrolig mye bedre enn fryktet. Tilbakemeldingene er positive; folk liker de nye fargene. Vi ser at det er en del ulike uttaler, men det er helt greit, smiler han.

– Skal ikke stjele kunder

Sundby er godt kjent med konkurransen fra Shell-stasjonen på Espa. På spørsmål om hvordan de skal takle konkurrenten, svarer han følgende:

– Vi skal ikke stjele kunder fra Espa. Bolleland skal få være Bolleland. Vårt konsept er å tilby kundene et ordentlig måltid. Vi tar ikke bort wiener'n, men vi legger til nye produkter som kundene vil ha. Vi ønsker å innføre et bransjeløft for å gi folk god og ryddig mat langs vegen, sier han.

Sundby forteller at Circle K-stasjonen på Tangen er et pilotprosjekt i selskapet. Her skal det blant annet eksperimenteres med nye typer mat, biodrivstoff, solceller og ladestasjoner.

– Du kan si at framtidens energistasjon skapes på Tangen, avslutter Sundby.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat