5. des
INN I AP: Tidligere Høyre-medlem Tron Enemo har meldt seg inn i Arbeiderpartiet. Han møtte i fylkestinget i forrige periode for Høyre.FOTO: Finn Arne Eriksrud
 
Høyre-avhopper hopper tilbake til Ap
Høyre-politiker Trond Enemo meldte seg ut av partiet i skuffelse over å ha tapt i nominasjonen i 2014. Nå har han meldt seg inn i Arbeiderpartiet.

Publisert: 24.mar.2017 20.31
Oppdatert: 24.mar.2017 20.44

Enemo var fylkestingsrepresentant for Hedmark Høyre i forrige periode. Men på nominasjonsmøtet til partiet i 2014, tapte han voteringen om fjerdeplassen til fylkestingslista, og kvitterte med å melde seg ut.

Ut perioden møtte Enemo som uavhengig representant i fylkestinget. På sin Facebook-side skriver han fredag kveld at han lenge har vært i tenkeboksen, men nå har meldt sin inn igjen i et politisk parti, og da Arbeiderpartiet.

Enemo var medlem i AUF i ungdomstiden, og kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Ringsaker.

«Sosialdemokraten i meg forsvant aldri helt, til tross for mange år borte fra partiet,» skriver Enemo som bor i Stange.

Ved siden av at han meldt seg inn i Arbeiderpartiet, har han også meldt seg inn i den tilknytta sideorganisasjonen Kristne Arbeidere.

Enemo blir på Facebook blant annet gratulert av Høyres gruppeleder i fylkestinget Rune Øygarden.

– Lykke til Trond! Godt vennskap hindres ikke av politiske skiller, skriver Øygarden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke