21. aug
NY SERIE: Fabelaktiv jakter barn i alderen fem til sju år til en ny serie, «Du er min venn». Opptak til høsten. Foto: Fabelaktiv
 
Hvem vil på TV?
Fabelaktiv har nettopp gjort unna filmingen av ungdomsserien «Helium» i Hamar. Nå leter produksjonsselskapet etter nye fjes for nye TV-opptak.

Publisert: 12.jun.2018 13:32
Oppdatert: 12.jun.2018 12:17

Serien «Du er min venn» skal filmes i Hamar til høsten. I den forbindelse leter Fabelaktiv etter barn mellom fem og sju år som har lyst til å bli en del av serien. Dette handler om en serie korte filmer, som skal vises på TV2 og TV2 Sumo.

– Å få produsere norsk innhold for barn for TV2 har vært et sterkt ønske lenge, og nå blir det en realitet. Det er helt topp, skriver prosjektsjef i Fabelaktiv, Arild Halvorsen, i en e-post.

«Du er min venn» 

Det er laget en liten teaser, som viser ei lita jente som ligger syk under dyna på rommet sitt, som snart hører vennene leke utenfor, som ikke klarer å holde seg, men som må stå opp og kikke – og i vinduet ser hun dem, der de koser seg i leken. Tilbake under dyna synes hun litt ekstra synd på seg selv, men så banker det på døra … Og der dukker hennes venninne opp, på sykebesøk – og så avsluttes snutten med at vi hører hennes stemme: «Du er min venn fordi du besøker meg når jeg er syk.»

Et eksempel på det prosjektsjef Arild Halvorsen kaller «feelgoodsnutter» – med «hverdagslige og gjenkjennelige situasjoner rundt temaet vennskap.»

Prøvefilmer

Barn mellom fem og sju år møter for audition i disse dager i Hamar for den nye serien. Cirka hundre barn har meldt seg. Foreløpig. Og prosjektsjef Arild Halvorsen sier at det fortsatt går an å melde seg på.

Fabelaktiv sendte tidligere i sommer ut sitt ønske: «Fabelaktiv søker uttrykksfulle barn mellom fem og sju år til kortfilmserien «Du er min venn». Og: «Vi søker hovedsakelig aktører fra Hamarområdet og omegn. Tidligere erfaring fra scene eller film er flott, men absolutt ikke et krav.»

Og:

«Alle interesserte vil bli kontaktet for prøvefilming.»

I disse dager er det flere som får prøve seg som TV-fjes i Hamar, og til høsten står de utvalgte foran kamera i Hamars gater.

Til Hamar Arbeiderblad forteller også prosjektsjef Arild Halvorsen:

«Alt skal filmes i vært nærområde. 14 episoder skal leveres til TV2 i oktober.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.