19. jan
NY SERIE: Fabelaktiv jakter barn i alderen fem til sju år til en ny serie, «Du er min venn». Opptak til høsten. Foto: Fabelaktiv
 
Hvem vil på TV?
Fabelaktiv har nettopp gjort unna filmingen av ungdomsserien «Helium» i Hamar. Nå leter produksjonsselskapet etter nye fjes for nye TV-opptak.

Publisert: 12.jun.2018 13:32
Oppdatert: 12.jun.2018 12:17

Serien «Du er min venn» skal filmes i Hamar til høsten. I den forbindelse leter Fabelaktiv etter barn mellom fem og sju år som har lyst til å bli en del av serien. Dette handler om en serie korte filmer, som skal vises på TV2 og TV2 Sumo.

– Å få produsere norsk innhold for barn for TV2 har vært et sterkt ønske lenge, og nå blir det en realitet. Det er helt topp, skriver prosjektsjef i Fabelaktiv, Arild Halvorsen, i en e-post.

«Du er min venn» 

Det er laget en liten teaser, som viser ei lita jente som ligger syk under dyna på rommet sitt, som snart hører vennene leke utenfor, som ikke klarer å holde seg, men som må stå opp og kikke – og i vinduet ser hun dem, der de koser seg i leken. Tilbake under dyna synes hun litt ekstra synd på seg selv, men så banker det på døra … Og der dukker hennes venninne opp, på sykebesøk – og så avsluttes snutten med at vi hører hennes stemme: «Du er min venn fordi du besøker meg når jeg er syk.»

Et eksempel på det prosjektsjef Arild Halvorsen kaller «feelgoodsnutter» – med «hverdagslige og gjenkjennelige situasjoner rundt temaet vennskap.»

Prøvefilmer

Barn mellom fem og sju år møter for audition i disse dager i Hamar for den nye serien. Cirka hundre barn har meldt seg. Foreløpig. Og prosjektsjef Arild Halvorsen sier at det fortsatt går an å melde seg på.

Fabelaktiv sendte tidligere i sommer ut sitt ønske: «Fabelaktiv søker uttrykksfulle barn mellom fem og sju år til kortfilmserien «Du er min venn». Og: «Vi søker hovedsakelig aktører fra Hamarområdet og omegn. Tidligere erfaring fra scene eller film er flott, men absolutt ikke et krav.»

Og:

«Alle interesserte vil bli kontaktet for prøvefilming.»

I disse dager er det flere som får prøve seg som TV-fjes i Hamar, og til høsten står de utvalgte foran kamera i Hamars gater.

Til Hamar Arbeiderblad forteller også prosjektsjef Arild Halvorsen:

«Alt skal filmes i vært nærområde. 14 episoder skal leveres til TV2 i oktober.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke