buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SEIER IGJEN?: Storhamar bør slå Sparta og ikke skuffe hjemmefansen i kveld.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN.
 
Ikke skuff fansen i kveld
Tusener vil se at Storhamar slår Sparta i kveld.

Publisert: 08.mar.2017 09:28
Oppdatert: 08.mar.2017 10:27

Ingen har slik støtte i publikum som Storhamars hockeyspillere. På 23 kamper kom det over 100.000 for å se dem. Noen ganger gikk de skuffet hjem. Det skjedde også etter den første kampen i kvartfinalen mot Sparta, men i kveld har de muligheten til å gi fansen noe å juble for. Ikke skuff dem, da.

* Storhamar mot Sparta er blitt en sluttspill-klassiker. Etter to kamper i årets sluttspill står det 1–1 i kamper. I kveld kan de blågule ta tilbake hjemmebanefordelen ved å slå sarpingene. Våre hockeyreportere, Bendik Eriksen og Anders Bakkerud Larsen gir deg siste nytt før kampen, gir deg kommentarer og reaksjoner rett etter kampen, og i Rinkside får du enda flere reaksjoner og kommentarer. Følg med på h-a.no så holder du deg oppdatert på sluttspillet.

* I Stange har det rast en kamp om å få beholde skolene i kommunen. Vi har sett at folk har flyttet fra Hamar til Espa for at ungene skal få gå på en ny, liten og koselig skole, andre har flyttet dit for å komme unna storbymaset, i Åsbygda har ungene slått ring om skolen. Mandag sa Ap nei til å legge ned skoler i kommunen. I dag får vi vite om alle politikerne er enige med dem. Eller brygger det opp til ny strid? Vår medarbeider Henning Holter Christensen er på møtet i formannskapet og forteller deg hva som skjer.

* Over alt, alltid. Det har vært et slagord for Heimevernet. Er den tida over? Nå er HV nemlig truet. De skal angivelig bli færre, men få mer å gjøre. Hva skjer da? Vår medarbeider Thomas Tolfsen-Strandby graver litt i dette i løpet av dagen, og gir deg svar på om du må på HV-øvelse igjen ...

* En konferanse om turstier. Høres ikke det litt sært ut da? Jo, det gjør det nok for flere enn meg, men faktum er at i dag samles det folk fra hele landet som er opptatt av turstier. Vi sender vår medarbeider Christian E. Bergheim dit for å fortelle deg hva som skjer.

* Og så runder vi av kvelden med mer enn en spennende hockeykamp. Det kommer neppe så mange på 8. mars-arrangementen som i CC Amfi, men markeringen av kvinnedagen er minst like viktig. Vår medarbeider Trond Svendsen skal fortelle deg hva som skjer i kveld.

Ha en strålende dag! Snart skal sola titte fram, og den skal skinne over Hedmarken i ei uke. Nå er det snart slutt på blå søyle på gradestokken også.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat