12. des
MYSTERIUM: Forsvinningen til Vidar Gundersen i Løten er og blir et mysterium. Her fra letingen i sommer.FOTO: TROND LILLEBO
 
Ingen tips kan løse forsvinning
Politiet har ikke fått noen tips som har ført dem nærmere et svar, etter at Åsted Norge i TV2 tok opp forsvinningen til Vidar Gundersen.

Publisert: 04.sep.2017 06.33
Oppdatert: 04.sep.2017 06.48

Hamar-mannen er dermed fortsatt sporløst forsvunnet i skogen øst for Rokosjøen i Løten, der han sist ble sett da bilen hans kjørte av vegen lille julaften.

Etterforskingsleder Bjørn Fredrik Monné ved Hamar politistasjon sier til Hamar Arbeiderblad at politiet fikk noen tips, men at alle disse hadde et innhold som politiet var kjent med fra tidligere.

MYSTERIUM

Forsvinningen til Vidar Gundersen er dermed fortsatt et stort mysterium.

Alle spor slutter der bilen han var fører av kjørte av vegen langs Militærvegen.

Gundersen takket nei til hjelp fra en forbipasserende – og siden har ingen sett ham.

I tre dager i juni var Heimevernet med politiet i et nytt og siste forsøk på å finne spor etter Gundersen.

Det ble søkt i et 700 meter bredt belte fra der Gundersens bil kjørte av vegen, og anslagsvis i to til tre kilometer i retning mot Løten, uten at det ble gjort noe funn.

NÅLA I HØYSTAKKEN

Gundersen var knyttet til et belastet miljø med narkotikabruk,

men politiet har ingen holdepunkter for å si at han kan ha vært utsatt for en kriminell handling.

Politiet gikk tidlig ut i det aktuelle miljøet og avhørte flere personer i jakt på informasjon i dagene etter at Gundersen var meldt savnet.

TELEFONSAMTALE

Alle spor tyder på at han forsvant i skogen langs Militærvegen etter at bilen han hadde lånt havnet utenfor vegen på stedet.

Både fotspor og en telefonsamtale han tok om at han hadde gått ut i skogen tydet på det.

Skogområdene er store der Gundersen ble borte, og å fortsette og lete ut over det søksområdet politiet har konsentrert seg om, ville etter politiets oppfatning blitt en endeløs leting etter det man gjerne omtaler som nåla i høystakken.

Det er et tjern i området, men politiet har ikke lett i dette fordi sporene etter Gundersen pekte i en annen retning. Det har vært gjort søk der i privat regi, uten funn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke