23. okt
 
Jobber for videre drift
Det sittende Smiso-styret ønsker ikke å kommentere den konkrete anbefalingen fra Frp-lederne. Nå jobbes det for å redde stiftelsen.

Publisert: 16.nov.2016 19:31
Oppdatert: 16.nov.2016 19:31

Onsdag ettermiddag var HA i kontakt med styreleder Thorleif Sørhol Nielsen og styremedlemmene Anita Ihle Steen (ordfører i Ringsaker), Geir Byberg (varaordfører i Hamar), Trine Lise Stårvik (varaordfører i Stange) og Elisabeth Strøm (ansattes styrerepresentant). Stårvik, Steen og Strøm svarer i korte tekstmeldinger at de ikke ønsker å uttale seg i saken, men henviser til nåværende styreleder. I en sms skriver Thorleif Sørhol Nielsen følgende:

«Styret og daglig leder er i god prosess i en krevende situasjon for å sørge for videre drift for både brukernes, de ansattes, kommunenes og direktoratets beste. Styret er valgt på årsmøtet 29. august i år.»

HA har også forsøkt å komme i kontakt med tidligere styreleder Astrid Oppegård, som i forrige uke uttalte til HA at hun er bundet av et taushetsløfte og derfor ikke kan uttale seg om saken. Heller ikke onsdag ønsket Oppegård å gi noen kommentarer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke