buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
KUNSTGAVE: Fra venstre Bjørnulf Dyrud, kunstner, Wenche Irene Sæthre Høye og kultursjef Solbjørg Tveiten. Det er ikke bestemt hvor bildet skal henge, men trolig skal det pryde kommunestyresalen inntil videre. FOTO: HENNING HOLTER CHRISTENSEN
 
Stange kommune får kunst for én million kroner
Stange kommune fikk milliongave fra Sparebankens kunstfond.

Publisert: 23.mai.2018 11:05
Oppdatert: 23.mai.2018 11:11

Stanges kultursjef Solbjørg Tveiten var imponert over milliongaven kommunen onsdag morgen fikk overrakt av styreleder i Sparebanken Hedmark Kunstfond, Wenche Irene Sæthre Høye. Et akrylmotiv på lerret som måler hele 1,8 x 2 meter er signert kunstneren Bjørnulf Dyrud (59).

Han er bosatt i Sandvika og er nettopp ferdig med en vellykket utstilling Hamar Sagbladfabrikk med 45 bilder, der halvparten er solgt.

Ifølge Høye var det nå endelig Stange kommunes tur til å få utsmykningspenger. Gaven er på til sammen 1 million kroner.

Det aller mest kjente kunstverket som er gitt fra kunstfondet er storelgen langs riksveg 3 nord for Koppang. Det er laget av stangekunstneren Linda Bakke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat