buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
VOLDSREGIME: En Ringsaker-mann dømt for år med mishandling av sin tidligere samboer. Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
 
Kvinne slått og holdt fanget i kjelleren
I årevis levde kvinnen i et terrorregime der hun ble slått, truet og holdt fanget i kjelleren. Til slutt flyktet hun rundt i flere land for at ikke samboeren skulle finne henne.

Publisert: 20.okt.2016 17:32
Oppdatert: 20.okt.2016 17:35

En mann i 50-årene fra Ringsaker er dømt til fengsel i 10 måneder etter opprullingen av et rent skrekkregime som hans tidligere samboer levde i gjennom flere år.

Mannen erkjenner ikke å ha latt kvinnen leve under slike forhold, men tingretten har trodd på kvinnen og de andre bevisene i sakene som bygger opp under hennes forklaring.

I KJELLER

Fra 2011 til 2013 bodde paret et sted på Hedmarken.

Det kvinnen har fortalt om, er et rent terrorvelde der hun er blitt slått, kastet i gulv og vegger, stengt inne i kjelleren, levd med konstante drapstrusler og stengt ute fra huset vintertid naken.

Kvinnen greide til slutt å bryte ut av det og havnet på krisesenteret for å få beskyttelse for mannen.

Hun har fortalt at mannen hadde så overtak på henne at han ikke engang trengte å låse kjelleren da hun ble stengt inne der. Hun turte ikke forlate den uansett.

I BILEN FOR Å DØ

Noe av det mer groteske kvinnen har fortalt hun har opplevd, er at hun bare ikledd T-skjorte eller strømpebukse ble plassert i samboerens bil. Deretter kjørte han rundt med henne i vill fart og fortalte henne at nå skulle han drepe henne. Dette skjedde blant annet fordi han hadde fått for seg at hun var utro med andre menn.

FLYKTET

Etter at hun hadde vært på krisesenteret en periode, flyktet kvinnen fra landet i frykt for at samboeren skulle finne henne igjen.

I lengre tid reiste hun rundt i Norge, Sverige og Danmark for å holde seg unna mannen.

Etter hvert dukket hun opp igjen et sted i Norge, og da var hun i en slik helsemessig tilstand at hun måtte tas hånd om av helsevesenet.

HAR ALVORLIGE SKADER

Nå er det slått fast at kvinnen har fått alvorlige psykiske lidelser som en følge av den behandlingen hun har vært gjennom.

Ekssamboeren hennes sa i retten at det hun forklarer om voldsregimet hans er vrangforestillinger som kommer fra hennes psykiske tilstand.

Men domstolen synes kvinnen har gitt en troverdig beskrivelse av det som har skjedd, og har trodd henne på alt hun har sagt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat