buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Fortviler: Thomas Lehne Olsen fortviler under kampen mot Kristiansund. Lillestrøm ledet, men Kristiansund snudde og vant 2-1.FOTO: NTB Scanpix
 
Ledet, men tapte
Thomas Lehne Olsen rakk Lillestrøms kamp mot Kristiansund, men klarte ikke å hindre at kanarifuglene tapte kampen.

Publisert: 02.apr.2018 23:13
Oppdatert: 02.apr.2018 23:42

Det var en stund usikkert om Lehne Olsen kom til å spille mandagens kamp for Lillestrøm på grunn av skade. Men han var frisk og startet kampen for LSK. Det samme gjorde Aleksander Melgalvis. De klarte allikevel ikke å hindre at Lillestrøm tapte 2–1 mot Kristiansund.

Erling Knudtzon scoret 0-1-målet. Det kom litt mot spillets gang. Aleksander Melgalvis åpnet KBK-forsvaret i forkant av scoringen. Han spilte Simen Rafn gjennom på LSKs høyreside. Knudtzon headet så innlegget fra Rafn kontant i mål.

Kristiansund snudde

Stian Aasmundsen utlignet til 1–1 i det 51. minutt. Han skrudde et frispark fra hjørnet av 16-meteren over muren og inn i LSK-målet.

Kristiansund storspilte da laget kontret inn 2–1. Liridon Kalludra sto bak den målgivende pasningen før Torgil Gjertsen scoret. Skuddet gikk inn oppe i nettaket.

Fem minutter tidligere fikk LSK annullert en scoring for offside. Thomas Lehne Olsen var litt for langt framme da Frode Kippe headet ballen mot KBK-målet.

– Vi er ikke gode nok i de avgjørende fasene og gir bort scoringer. Det går ikke på dette nivået. Vi må opp på et langt høyere nivå, sa LSK-trener Arne Erlandsen til Eurosport.

Uavgjort for Godset

Heller ikke Marcus Pedersen og Strømsgodset kunne juble for tre poeng ettet mandagens kamp mot Brann.

Et lite kvarter før slutt hadde Bismar Acosta ballen for Brann, men i stedet for å starte et angrep sendte han en knallhard pasning i retning egen keeper, Samuel Sahin-Radlinger. Sistnevnte løp febrilsk etter ballen, men han rakk den ikke og havnet selv i nettet sammen med ballen.

Etter 88 minutter utlignet Kristoffer Barmen for Brann, og det endte 1–1.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat