15. sep
NY etablering: Fra venstre daglig leder Lars Kristoffer Loe, næringssjef Erik Habberstad og Oddbjørn Maurdalen, Furnes Jernstøperi og leder i Stange Næringspark.
 
Loe-konsernet flytter inn i næringsparken på Ljøstad
Loe-konsernet som har eksistert siden 1933 på Hokksund, har kjøpt tre tomter i Stange Næringspark og blir nabo til Furnes Jernstøperi.

Publisert: 21.mar.2019 11:54
Oppdatert: 21.mar.2019 11:56

Loe er et familieeid selskap som eies av Lars Kristoffer Loe. Selskapet produserer i hovedsak prefabrikkerte betongkonstruksjoner som elementer, rør og andre tilhørende produkter til byggebransjen. Mange av produktene benyttes i vegkonstruksjoner og i vann/avløp. Daglig leder Lars Loe sier det er viktig for bedriften å ha en enkel tilgang til E6 da bedriftens produkter er transportsensitive.

– I Stange næringspark er vi direkte tilknyttet vegnettet i Europa uten å belaste omgivelsene av nevneverdig grad. Plasseringen er også veldig sentral i Hedmark med lett tilgang til så vel Østerdalen og Elverum samt mjøsregionen, sier han.

To av tomtene er i dag leid av E6-utbygger Hæhre til parkering. Loe-konsernet vil bygge når E6 er ferdig.

Kommunen har nå solgt seks av de opprinnelige 15 tomtene på Stange Nærings Næringspark.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke