Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
KART OG PEKESTOKK: Plansjef Yngvar Pederstad hadde med flere kart for å vise Oslo-delegasjonen hva kommunen ønsker å få bygge ut.
 
– Folkeskolelogikk
– 14.000 biler kjører forbi her i døgnet. En butikk her genererer ikke mer biltrafikk, men mindre. Det er enkel folkeskolelogikk, sier grunneier Børre Johnstad.

Publisert: 13.des.2016 18:39
Oppdatert: 13.des.2016 18:39

Børre Johnstad, som eier området nord for riksvegen, der han og kommunen ønsker å bygge en 2.000 kvadratmeter stor dagligvarebutikk, synes Fylkesmannens og Statens vegvesens argumenter er dårlige.

– Mens diskusjonene har gått, er Coop Mega, den største butikken i Løten sentrum, lagt ned. Det skjedde uavhengig av Ånestad. Vi må skille lille Løten sentrum og det store vekstpotensialet som finnes på Ånestad, sa Børre Johnstad til forsamlingen av departementsfolk som møttes til befaring.

Han peker på at det flere andre steder på Hedmarken er bygget butikker for de vegfarende, som Obs på Rudshøgda, Olrud og Skavabakken i Stange.

– Skavabakken er bare ei steinrøys. Der bor det ikke et menneske, sier Johnstad.

Norgesgruppen og Coop har allerede sagt at de ønsker butikklokaler på Ånestad, sier grunneieren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke