Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
skuffet: Oscar Wilhelm Nilssen skryter av dugnadsinnsatsen som gjøres, men er skuffet over formannskapet. I denne store salen er gulvet nytt.
 
– Søkte etter fristen
Søknaden fra Skytterhuset sorterer under tilskuddsposten for dugnadsbaserte fellestiltak. Der er søknadsfristen 1. mai.

Publisert: 29.nov.2016 19:22
Oppdatert: 29.nov.2016 19:22

I avslaget fra kommunen, enstemmig vedtatt av formannskapet, står det blant annet at vedlikeholdsarbeid som skifte av gulv i det flotte klubbhuset, vil kunne behandles over tilskuddsposten for dugnadsbaserte fellestiltak. Denne er på 50.000 kroner årlig.

– Søknaden kom langt over søknadsfristen, som er 1. mai. Det er fullt mulig å søke igjen i 2017, sier rådmann Tollef Imsdalen.

– Kasserern påstår at formannskapet kun tenker fotball når penger skal fordeles til idretten?

– Det skal ikke jeg kommentere, sier Imsdalen og henviser til politikerne.

Ordfører Bente Elin Lilleøkseth sier at posten for dugnadsbaserte fellestiltak vil være aktuell for gulvbyttet. Hun peker på at kommunen ikke har ubegrenset med penger.

– Vi har 130 aktive lag og foreninger i Løten, og det er jeg glad for. Men noen ganger må man si nei, for vi har ikke ubegrenset med penger, sier Lilleøkseth.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke