Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
TA EN TELEFON: Banksjef John Retzius ved bedriftssenteret til Sparebanken Hedmark sier det ofte kan være like greit for bedrifts- og foreningskundene å ta kontakt per telefon.
 
– Vi må være helt sikre
– Det er de samme reglene som gjelder for Aker Solution og Speidergruppa Løvsprett, sier banksjef John Retzius.

Publisert: 12.jan.2017 20:19
Oppdatert: 12.jan.2017 20:42

Retzius ved bedriftssenteret i Sparebanken Hedmark påpeker at han ikke kan gå inn i enkeltsaker, men sier det aller viktigste for banken er å forsikre seg om at det er de riktige folka som gis disposisjonsrett til kontoer tilhørende organisasjoner, lag og foreninger. I disse årsmøtetider sier han det aller viktigste er at korrekte opplysninger sendes inne til Brønnøysundregistrene. Samtidig er det slik at de ulike organisasjonene kan ha egne bestemmelser som er avtalt direkte med banken, for eksempel dersom et styre har bestemt at det er kasserer som har lov til å disponere kontoen.

– Det er knallviktig å oppdatere Brønnøysundregistrene. En del venter litt for lenge med å gjøre det, sier Retzius.

Sparebanken Hedmark har cirka 3.500 foreningskunder. For disse gjelder de samme reglene som for aksjeselskaper og andre bedriftskunder.

– Det er akkurat de samme reglene som gjelder for Aker Solution som for Speidergruppen Løvsprett. Kundene skal være helt trygge på at vi ikke gir noen anledning til å disponere penger de ikke skal ha tilgang til.

Bytte av disponenter foregår ofte over telefon og e-post til bankens bedriftssenter i Hamar, eller ved personlig oppmøte på et av bankens kontorer. Ved bedriftssenteret har de mange av disse sakene og derfor opparbeidet kompetanse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat