Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
GOD TONE: Kommunalsjef Tore Edvardsen, rådmann Tollef Imsdalen, politisk sekretær Anne-Randi Bjørklund og ordfører Bente Elin Lilleøkseth. Tonen er god under formannskapsmøtene i Løten.
 
4,75 promille E-skatt
Skattesatsen for eiendomsskatt blir på 4,75 promille i Løten. I samsvar med vedtatt økonomiplan er den økt med 0,5 promille hvert år.

Publisert: 30.nov.2016 19:21
Oppdatert: 30.nov.2016 19:21

Løten kommune innførte eiendomsskatt i 2010. Denne gjelder for hele kommunen.

Formannskapet vedtok i går en skattesats på 4,75 promille med fem mot fire stemmer. Bunnfradraget settes til 200.000 kroner. Eiendomsskatten kreves inn i tre terminer.

Kjell Ingar Olsen (Sp) foreslo å redusere økningen i eiendomsskatten i rådmannens forslag med 0,25 promille i økonomiplanperioden (2017-2020). Dette forslaget ble nedstemt med fem mot fire stemmer.

Eiendomsskatten ble i sin tid innført i Løten for å legge forholdene til rette for best mulig kommunale tjenester i framtida, og for å vedlikeholde disse tjenestene på nivå med andre kommuner i regionen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat