Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
FIKK PREMIE: Stine Ansbjerg (f.v.), kjøpmann Kjetil Olsen og Linn-Therese Hansen har lagt ned et solid antall timer på treningssenter det siste året.
 
Årets sprekeste
Rema 1000 er kåret til årets sprekeste bedrift i Løten. Nå utfordrer de butikkonkurrent til duell.

Publisert: 10.sep.2017 17:10
Oppdatert: 10.sep.2017 17:22

Treningssenteret Family Sports Club i Løten har kåret årets sprekeste bedrift. Rema 1000 meldte seg på i konkurransen ved nyttår, og med flere treningsglade ansatte har de nå gått seirende ut av tevlingen.

Kjøpmann Kjetil Olsen, Stine Ansbjerg og Linn-Therese Hansen hos Rema 1000 har lagt ned et solid antall treningstimer på senteret det siste året. I snitt har de vært der 90 ganger det siste året.

For noen dager siden ble de overrakt diplomet, som sier at Rema 1000 er årets sprekeste Løten-bedrift. I tillegg fikk de en gruppetime med personlig trener.

– Vi er fire som trener der, og vi prøver å få med flere. Trening gir en helsegevinst. Jeg slet med ryggen i mange år, men nå er det en saga blott, forteller Olsen.

Rema 1000 utfordrer nå Kiwi i Meierigården til en treningsduell.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke