26. apr
FIKK PREMIE: Stine Ansbjerg (f.v.), kjøpmann Kjetil Olsen og Linn-Therese Hansen har lagt ned et solid antall timer på treningssenter det siste året.
 
Årets sprekeste
Rema 1000 er kåret til årets sprekeste bedrift i Løten. Nå utfordrer de butikkonkurrent til duell.

Publisert: 10.sep.2017 17:10
Oppdatert: 10.sep.2017 17:22

Treningssenteret Family Sports Club i Løten har kåret årets sprekeste bedrift. Rema 1000 meldte seg på i konkurransen ved nyttår, og med flere treningsglade ansatte har de nå gått seirende ut av tevlingen.

Kjøpmann Kjetil Olsen, Stine Ansbjerg og Linn-Therese Hansen hos Rema 1000 har lagt ned et solid antall treningstimer på senteret det siste året. I snitt har de vært der 90 ganger det siste året.

For noen dager siden ble de overrakt diplomet, som sier at Rema 1000 er årets sprekeste Løten-bedrift. I tillegg fikk de en gruppetime med personlig trener.

– Vi er fire som trener der, og vi prøver å få med flere. Trening gir en helsegevinst. Jeg slet med ryggen i mange år, men nå er det en saga blott, forteller Olsen.

Rema 1000 utfordrer nå Kiwi i Meierigården til en treningsduell.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.