Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
UTEKINO: Ordfører Bente Elin Lilleøkseth (t.v.) og Johan Fischer i Løiten Almenning gleder seg til utekino. FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Arrangerer utekino på Budor i påsken
Skjærtorsdag blir det tilløp til mystikk på Budor når familiefilmen «Operasjon mørkemann» vises som utekino.

Publisert: 06.mar.2018 17:47
Oppdatert: 06.mar.2018 18:09

Det er kommunen og Løiten Almenning som sammen slår et slag for å sette Budor-turistene og folk i nærområdet i småkriminell påskestemning. De har fått med seg den omreisende Bygdekinoen på å vise film utendørs på Budor skjærtorsdag. Utenfor Gjestegården skal de sette opp benker og selge «utgangsbilletter», og Bygdekinoen skal spenne opp lerret mot skiløypa. Folk må selv ta med seg sitteunderlag.

På plakaten står helt nye «Operasjon Mørkemann», som baserer seg på Jørn Liers Horsts barnebok med samme navn. Den går av stabelen klokka 20.30, for det må være mørkt før filmen kan snurres i gang.

– Vi skal godtale med dem som styrer været. Vi kan i alle fall love snø! sier ordfører Bente Elin Lilleøkseth.

I likhet med Johan fisher i Løiten Almenning er hun fornøyd med samarbeidet, selv om utekino ikke akkurat er et arrangement de ser for seg å tjene penger på.

– Dette er noen vi gjør før dem som er på Budor og for fastboende i området. Folk i Løten har vist seg å være entusiastiske til å gå på kino, sier Lilleøkseth.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke