Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ber kommunen tilrettelegge for fotgjengere
Løten kommune søkte Statens vegvesen om gangfelt fra Spånestadvegen over fylkesveg 167 ved Østvang skole. I svaret ber Statens vegvesen kommunen ordne en enkel overgang selv.

Publisert: 14.mar.2017 15:35
Oppdatert: 14.mar.2017 15:44

Løten kommune søkte Statens vegvesen om gangfelt fra Spånestadvegen over fylkesveg 167 ved Østvang skole. I svaret ber Statens vegvesen kommunen ordne en enkel overgang selv.

I brevet til Statens vegvesen ba kommunen om gangfelt, samt en overgang over grøfta mellom fylkesvegen og gang og sykkelvegen. I svaret skriver Statens vegvesen at gangfelt er et tiltak for å bidra til å avvikle trafikk når det er gående og kjørende av betydelig volum, men at det vil kunne bidra til dårlig trafikksikkerhet når fotgjengertrafikken er liten. Likevel mener Vegvesenet at det bør gjøres tiltak for gående og syklende på stedet. De mener en god løsning vil være å etablere en overgang over grøfta mellom fylkesvegen og gang og sykkelvegen, slik kommunen foreslår i brevet, og mener dette er tilstrekkelig sikkerhetstiltak. Statens vegvesen gir kommunen klarsignal til å starte arbeidet, og de minner samtidig om at arbeidet må utføres i henhold til deres håndbok.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat