Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Løtenhallen senter for evakuerte og pårørende
Ved en eventuell krisesituasjon skal Løtenhallen brukes som senter for evakuerte og pårørende. Til det trengs det reservestrøm.

Publisert: 28.mar.2017 19:21
Oppdatert: 28.mar.2017 22:05

Ved en eventuell krisesituasjon skal Løtenhallen brukes som senter for evakuerte og pårørende. Til det trengs det reservestrøm.

I forbindelse med opprettelse av Løtenhallen som evakuert- og pårørendesenter, er det behov for montering av reservestrømaggregat, skriver seksjonsleder Erik Adolfsen i Bygg- og vedlikeholdsseksjonen i brev til kommunen.

Dette er planlagt montert i et rom i lagerdelen av hallen. Dermed kreves det bruksendring til Teknisk rom for montering av aggregat for reservestrøm, noe seksjonsleder Adolfsen i kommunen søker Karl Anders Evensen i kommunens byggesaksavdeling om. Planene er gjennomgått av Fire Safe AS med tanke på brannsikkerhet. Prosjektering og utførelse av bygningsmessige arbeider for øvrig vil Bygg- og vedlikeholdsseksjonen i Løten kommune ta seg av.

Aggregatet som skal monteres, vil ha en kapasitet på 200 Kva. Dette blir levert som en komplett enhet for tilkobling til hovedtavlen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat