Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Bruker store summer på sosialhjelp

Publisert: 24.nov.2016 14:02
Oppdatert: 28.nov.2016 07:16

Utgiftene til økonomisk sosialhjelp er høyere enn hva budsjettramma i utgangspunktet gir rom for i Løten.

Det stipulerte forbruket av økonomisk sosialhjelp var satt til 6,3 millioner kroner i 2016, men utgiftene er en del høyere enn dette, skriver rådmannen i saksframlegget til budsjett 2017 og økonomiplan 2017–2020. Det forventes at utbetalingene og antall brukere når det blir innført aktivitetsplikt for sosialhjelpsmottakere under 30 år, noe som skjer neste år.

I Løten er det flere ressurskrevende brukere innenfor helse- og familietjenesten, Bolig, rehabilitering og omsorg (BRA) og hjemmebasert omsorg. Disse er i ulike faser av livet og har ulike utfordringer knyttet til helsetilstand og bomestring.

Innenfor barnevernstjenesten er det flere tunge saker som skal opp for rettsinstansene i året som kommer. Dette gir store utgifter til sakkyndig og juridisk bistand, som oftest også til plassering av barn i ulike hjelpetiltak, skriver rådmannen i saksframlegget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke