Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Brukte mest tid på å diskutere 60.000

Publisert: 16.des.2016 19:33
Oppdatert: 16.des.2016 19:33

Om de folkevalgte i Løten skal få Kommunal rapport eller ikke, var det eneste som faktisk ble diskutert under kommunestyret budsjettmøte.

Det var lite diskusjon å spore da kommunestyret var samlet for å spikre budsjettet for 2017 og økonomiplanen 2017–2020. Rundt en halv milliard kroner ble fordelt, men det eneste som førte til et visst ordskifte, var hvorvidt de folkevalgte i Løten skal få kommunal rapport på kommunens regning eller ikke.

Formannskapet sa tidligere i desember ja til å bruke inntil 60.000 kroner på Kommunal rapport til de folkevalgte i Løten, noe kommunestyrets Oddny Prytz (H) likte dårlig.

– Jeg skjønner ikke at vi skal bruke penger på Kommunal rapport. Det er bortkasta penger. Det kan vi gå og lese på nettet hver og én, sa Prytz, som ble motsagt at Jon Lurås (MDG) og Jørn Arild Flatha (Ap).

Flatha mener Kommunal rapport vil heve de folkevalgtes kompetanse. Kommunestyret vedtok å bruke inntil 60.000 kroner på abonnement.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke