Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Byttet skole med snø
Værgudene spilte virkelig på lag under aktivitetsdagen på Mattisrud fredag. Flere av barna var strålende fornøyd med å ha byttet ut by og skole med snø og sol i Løten i ferien.

Publisert: 24.feb.2017 16:42
Oppdatert: 24.feb.2017 16:54

– Man bør bruke ferien her. Nei, vent... Man MÅ bruke vinterferien her, sier Pia Mørk (9).

Sju barn fra blant annet Oslo, Nittedal og Romedal var med på aktivitetsdag på Mattisrud i Løten fredag. Flere tilbrakte vinterferien på Budor, og satte pris på en dag på Mattisrud.

– Det er veldig gøy. Man treffer mange andre her og kan få seg nye venner i ferien, sier Sofie Thoresdatter Hanset (10).

På Mattisrud fikk de stelle dyra, ake, steke vafler på bål og gå på trugetur. Det var det liten tvil om at barna satte stor pris på.

– Vi har fått vært med dyra og vi har hentet egg, sier Adrian von der Fer Brevik (10).

– Det er mye mer snø her enn det er i Oslo, så det er fint å bytte Oslo med Budor, sier Hanset.

Jon Karlsen og Ingrid Lekve på Mattisrud bruker gladelig vinterferien på å sette barna i aktivitet i idylliske omgivelser. Søndag inviterer de igjen til familiedag på gården i Løten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke