buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FØRSTEVALGET: Tom Hanks og Michael Clarke Duncan i Frank Darabonts film "Den grønne mil".
Foto: Sandrew Metronome/SCANPIX
 
Den grønne tvil

Publisert: 16.jul.2018 07:09
Oppdatert: 16.jul.2018 07:16

De fleste er ikke fremmede for filmkvelder. En kveld med fred og ro. Snacks for alles ganer står på bordet. Det er god stemning, i vente på å utelate dagens mas og tjas i denne verdenen og bevege seg inn i en annen. Men hvilken?

Én foreslår grøsser. Et svært kontroversielt valg i gjengen. «Jaja, da blir det thriller» blir det bestemt – som ofte er noe mer virkelighetsnært enn grøsser. Tiden går, men stemningen er fremdeles god og vi scroller nedover i thrillerkategorien. «Den da?» spør jeg. «Den har jeg sett» kommer det fra et sofahjørne.

En halvtime senere begynner tålmodigheten til visse å renne ut. Men det stopper ikke opp letingen etter en god film. Vi finner en potensiell thriller. Vi leser informasjonen om filmen. Ser ganske bra ut. Ingen innvendinger fra sofaen heller. Før vi tar en siste brief om dette er den rette, sjekker vi filmdatabasen for å se poengscoren til filmen. 6,8 av ti har filmen fått og er akkurat lavt nok til å bli avfeid. «Skal vi kanskje se en komedie i stedet?».

På’n igjen der altså... Popcornet som er igjen er mykt når vi går bort fra Netflix og over til HBO – kanskje kjent for middelmådighet innen film, men eksepsjonelle på serier. En serie som alle i rommet har sett dukker opp mens vi scroller, og med det er fokuset et helt annet sted enn å velge en film å hvile øya på. Dette må vi snakke om!

«Nei, skal vi bare ta den eller?» og vi setter herved i gang med klassiker alle har sett... Det ble «Den grønne mil» og jeg er sliten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat