Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Er lei feilparkering på snuplass

Publisert: 20.jan.2017 14:00
Oppdatert: 20.jan.2017 14:00

En beboer i Rylivegen har sett seg lei på at en snuplass langs vegen blir brukt til parkering for biler og tilhengere.

Plassen, som på kart er markert som snuplass, brukes ofte til oppstilling av biler og tilhengere. Det er også en brannkum på plassen. Nå har en nabo langs vegen sendt brev til kommunen om det problematiske ved at denne plassen brukes til parkering. Naboen skriver at vanlige personbiler, store lastebiler og søppelbiler bruker vedkommendes gårdsplass til å snu på, ettersom den egentlige snuplassen er opptatt. Det synes naboen er en ugrei løsning. Gårdsplassen er ikke asfaltert, så vår og høst blir det store spor når større kjøretøy snur der. Og hjulspor eller ikke: naboen synes det er ugreit å holde snuplass for andre når det faktisk finnes en ordentlig snuplass rett i nærheten.

Beboeren håper kommunen kan bistå med å finne en løsning til det beste for nabolaget, og skriver at Rylivegen alltid har vært et trivelig sted å bo.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke