Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Trikser: Benedikte Øvrevoll Jakobsen (t.v.), Mia Harviken (foran) og Zandra Massafra Østmoe boltret seg på hopp og rails på budor fredag.
 
Finn fram skiene!
Budor badet i sol fredag, og mange benyttet anledningen til å boltre seg i strålende vinterforhold. Også i deler av helgen ligger alt til rette for gode vinteropplevelser.

Publisert: 10.mar.2017 17:17
Oppdatert: 10.mar.2017 17:26

Allerede fredag formiddag hadde en god del tatt turen både til alpinbakken og langrennsløypene i Løten. En gjeng på rundt 40 elever og lærere fra Elverum ungdomsskole benyttet dagen i skibakken.

– Det er veldig bra nå. Fint vær og fint føre, sier Mia Harviken (13), som sammen med Zandra Massafra Østmoe (13) og Benedikte Øvrevoll Jakobsen (13) boltret seg på slalåmski.

Fin lørdag

Men selv om ikke alle var like heldige og kunne bruke fredagen utendørs, er det fortsatt gode muligheter for gode vinteropplevelser i helgen.

Ifølge yr.no skal det bli strålende sol også fra formiddagen lørdag som vil vare litt utover dagen. Mot kvelden vil det skye mer til på Budor. Det samme gjelder også for Gåsbu og Sjusjøen, så lørdag kan virkelig ligge an til å bli en god dag i fjellet.

Og det kan være grunn til å benytte finværet lørdag. Søndag vil nemlig skyene ta mer over, ifølge meteorologene hos yr.no.

Gode snøforhold

I langrennsløypene stopper HA Tore Gerhardsen som sammen med datteren Nova Lill Nybråten Gerhardsen (8) og sønnen Emre Laurits Nybråten Gerhardsen (5) har tatt turen fra Kongsvinger. Yngstemann har ivrer såpass etter å få brukt skiene, at han ikke får stoppet.

– Har ikke tid, roper han og suser videre.

Tore og Nova Lill har imidlertid tid til å stoppe for en liten prat.

– Det er helt perfekt nå. Det finnes ikke noe finere sted for oss som vil gå på ski og som kommer fra lavlandet, sier Tore.

– Det er veldig bra. Sola skinner og det er koselig å gå på ski, følger Nova Lill opp.

I motsetning til i lavlandet, er det mye snø i høyden. Det begynner Øivind Nordvold i Budor hytteservice å merke.

– Det begynner å melde seg en del hytteeiere som skal ha måket tak og innkjørsler, og det blir nok bare flere utover nå. Vi merker at det øker på med folk her for hvert år, og det er nok et behov for tjenestene vi leverer, sier Nordvold.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke