Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Gleder seg til å få nye klasserom
Jønsrud-elevene har den siste tiden stått på flittig for å flytte ut av sine vante klasserom og til andre deler av skolebygget. Nå pusses det nemlig opp for flere millioner.

Publisert: 09.apr.2017 14:10
Oppdatert: 09.apr.2017 15:47

– Det er et par uker siden vi flyttet nå. Det er gøy å prøve noe nytt, sier Ada Elise Strand (7).

Selv om deler av skolen er en byggeplass og elevene har måttet flytte til midlertidige klasserom, er det ingen sure miner blant elevene på Jønsrud skole i Nordbygda.

Oppussingen av skolen er i full gang, og i løpet av året og deler av 2018 skal det blant annet isoleres, skiftes vinduer, skiftes gulv og det blir nye farger og et nytt uttrykk i klasserommene. Et realt løft rett og slett.

Gode hjelpere

Delen av skolebygget som pusses opp, er fra 1982. Skolen har hatt behov for en oppgradering.

Elevene gleder seg til å se de nye klasserommene. Ivrig har de hjulpet til med å flytte møbler og ting.

– Vi flyttet omtrent hele klasserommet og alle tingene. Kanskje bortsett fra skapene, sier Roar Nikolai Sletmoen Trønnes (7).

Mens oppussingen foregår, har det blitt funnet nye løsninger for å få finne steder å holde undervisningen. Det har elevene tatt på strak arm.

– Vi har matematikk på kjøkkenet nå, smiler Marie Bjerke (7).

Assisterende rektor Marit Schjerpen forteller at oppussingen skal foregå i to trinn, og etter planen skal alt være ferdig i mars 2018.

– Vi finner løsninger mens arbeidet pågår. Ungene er veldig omgjengelige, og de har vært kjempeflinke til å være med på å flytte sier Schjerpen.

Gleder seg

Selv om det ikke er lenge siden oppussingen satte i gang for fullt, har de unge elvene stor tro på at resultatet blir bra til slutt.

– Nå tar de bare ned planker og spiker, men jeg tror det blir kjempefint når det blir ferdig, sier Ada Elise.

Det er satt av fire millioner i 2017 og ytterligere fire millioner i 2018 til oppussingen. Også gymsalen skal pusses opp.

Schjerpen er glad for at det tas en full oppussing i stedet for at bare det met nødvendige blir tatt nå og da.

– Vi gleder oss til å få nye rom. Uteområdene her er heldigvis uberørt, så vi takler fint at vi må flytte litt på oss i en periode nå, sier Schjerpen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat