Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Har jobbet frivillig i 19.559 timer
Frivilligsentralen i Løten kan vise til en innsats på 19.559 timer i fjor. De frivillige gjør en utmerket innsats, skriver styret i årsmeldingen.

Publisert: 07.mai.2017 14:32
Oppdatert: 07.mai.2017 15:24


I tillegg til de 19.559 timene, ble det i fjor utført 598 timer betalt praktisk hjelp hos 23 brukere gjennom småjobbsentralen. Åtte hjelpere har vært involvert i denne tjenesten, og flere av disse er også involvert i andre tjenester hos Frivilligsentralen i Løten.

Antall frivillig-timer i Løten har økt med rundt 2.000 i året de siste årene. Det skyldes at Frivilligsentralen de siste årene har fått flere aktiviteter. «De frivillige gjør en utmerket innsats for samfunnet og er til uvurderlig hjelp i lokalmiljøet.

De frivillige fortjener en stor takk for sin innsats, for de er de som bærer hele organisasjonen», skriver styret i sin årsmelding for 2016.

Hver fredag møtes frivillige til kaffekos i Løten, og selv om sentralen i dag er godt rustet med arbeidskapasitet, trenger de stadig flere som vil være med og gjøre en innsats.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat