Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Kveldstreff for motorinteresserte unge

Publisert: 16.okt.2016 13:24
Oppdatert: 16.okt.2016 13:41

Utover høsten arrangerer ungdomskontakten i Løten kveldstreff for motor- og bilinteresserte.

Annenhver tirsdagskveld utover høsten kan motorinteresserte unge møtes på Motormuseet. Treffene arrangeres av ungdomskontakten i Løten, og lensmannen vil også være til stede. 25. oktober kommer fastlege Sture Vold for å snakke om medisiner og bilkjøring, rød trekant, fastlegens nye rutiner og ansvar for utredning og vurdering av legeerklæring til førerkortet. 8. november blir det snakk om kjøreopplæring og førerprøven. 22. november kommer Jan Erik Greve Løberg fra politiet for å snakke om bil og rusmidler, strafferammer, medpassasjerers ansvar og meldeplikt og om pirattaxikjøring. 13. desember skal ambulansesjåfør Arve Johansen fortelle om hva du skal gjøre om du kommer som førstemann til en trafikkulykke. I tillegg skal han snakke om hva som kreves av kjøreferdigheter for å kjøre utrykning, og hva ambulansesjåfører og andre som kjører med blålys og sirene forventer av andre bilførere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke