buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
IMOT TIGGING: Per Egil Storsveen, kommunestyrerepresentant for Frp.
 
Lar tiggerne få være
Løten Frp mener kommunen bør innføre tiggerforbud. Ordføreren synes det er for drastisk. Hun sier det er langt fra bergenske tilstander i Løten.

Publisert: 24.mai.2017 22:52
Oppdatert: 24.mai.2017 22:52

Tidligere i vår viste NRK Brennpunkt en dokumentar hvor de hadde fulgt tiggermiljøet i Bergen. Etter dette satte Løten Frp tiggingen i kommunen på dagsorden igjen, noe de også gjorde for et år siden. De mener situasjonen er problematisk. I en interpellasjon til kommunestyret onsdag fortalte Per Egil Storsveen (Frp) om eldre som føler seg utrygge på veg inn og ut fra butikker i sentrum.

Lilleøkseth har, som hun tidligere har sagt til HA, ikke informasjon om at innbyggere føler seg utrygg på grunn av tiggere. HA snakket for kort tid med lensmannen, som kun har fått én henvendelse angående tigging.

– Det er for drastisk å innføre et forbud, svarte Lilleøkseth, som mener det ikke er noen grunn til å sammenligne Løten med Bergen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat