Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Foto: Frank May / NTB scanpix
 
Ledige plasser i kulturskolen

Publisert: 03.okt.2016 09:56
Oppdatert: 04.okt.2016 12:44

Løten kommune har noe så uvanlig som ledige plasser i kulturskolen for dette skoleåret.

Kulturskolen i Løten har ledige plasser på piano, sang, keyboard, treblås, messingblås, gitar, el-bass, band og visuell kunst. Kommunen tar imot søknader for inneværende skoleår, og kulturskolerektor Margrete Nordmoen kan fortelle at nu entusiastiske og dyktige lærere står klare til å ta imot nye elever. Skulle pågangen bli står, er det mulig noen blir stående på venteliste en stund, men ifølge Nordmoen gjør de alt de kan for at alle barn og unge som ønsker det kan få en plass i kulturskolen.

Forrige uke var blåselærere fra Løten kulturskolen ute og besøkte 2.- og 3.-trinnselever i grunnskolen. De har fortalt om kulturskolen og korpset, og de har hatt med seg ulike instrumenter. For også skolekorpset ønsker seg nye medlemmer. Mandag arrangerte de korpsdisko for å lokke til seg nye musikanter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat