buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Lions selger tulipaner for rusarbeid
Lions Club Løten er klare for sin årlige tulipanaksjon. Pengene som kommer inn, går til arbeidet mot rus blant barn og unge, både i Løten og nasjonalt.

Publisert: 25.apr.2017 19:16
Oppdatert: 25.apr.2017 20:22


I Løten har Lions-klubben et nært samarbeid med kommunen om undervisningsopplegget Det er ditt valg. Undervisningsopplegget brukes både i barneskolene og i barnehagene, kan den lokale lederen for tulipanaksjonen, Trond Egil Nordli, fortelle.

«Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne» er Lions’ motto.

Årets aksjon foregår fredag og lørdag. Da skal Lions-medlemmer stå utenfor butikkene i sentrum og Brenneriroa med tulipanbuketter til salg. Som tidligere år har Lions Club Løten også hatt forhåndssalg til bedrifter. Dette er et salg som er svært viktig for klubben, og som klubben er svært takknemlige for sier Nordli. Han sier at de lokale bedriftene i Løten er veldig flinke til å støtte opp om Lions tulipanaksjon.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat