Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Lite investeringsrom
Rådmann Tollef Imsdalen sier at investeringene de neste årene er i grensen for hva man kan tåle, og at man må ned på et lavere nivå i framtiden.

Publisert: 16.nov.2016 22:09
Oppdatert: 18.nov.2016 07:59

De neste fire årene er det lagt opp til investeringer på 47,7 millioner i 2017, 59 mill. i 2018, 41,1 mill i 2019 og 36,2 mill i 2020. I framtiden må det ned på et lavere nivå, ifølge Imsdalen.

– I perioden vi er inne i nå ser vi at vi ligger for høyt på investeringer. Vi kan tillate oss det i en kort periode, men vi må ned på et lavere nivå i framtiden, sier Imsdalen, og understreker at investeringene forutsetter at man også går med overskudd.

Ordfører Bente Elin Lilleøkseth er klar på at man må roe ned investeringene etter hvert.

– Investeringene vi gjør nå er et krafttak. Men så er det tid for å roe ned etter dette. Jeg har vært med å se hva som kan skje om det går for fort med investeringene, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke