Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
SESONGSTART: Her er Myklegaards GJ12. På gulvet ligger Sander Hagen Korsbakken (t.v.) og Simen Hagen Korsbakken. Guttene som står, heter Lars Martin Skramstad Berg (f.v.), Jonas Mellum Bjørsland, Kevin Bakke, Kristians Lazdans, Trygve Engebakken, Marius Pedersen, Trym Johansen Skyrud, Oskar Nybakk, Vemund Olsen Andersen og Sondre Stensvehagen Svenkerud. De voksne bakerst heter Arnulf Berg (f.v.), Sverre Bakke og Marius Skyrud.foto: hanne maren torpen Hokstad
 
Myklegaards spillere svinger køllene
Med kliss nye drakter gjør Løtens ferske innebandyspillere seg klare for en ny sesong i Løtenhallen.

Publisert: 10.sep.2017 17:10
Oppdatert: 10.sep.2017 17:24

For et år siden dro Norges Bandyforbund i gang Myklegaard Innebandyklubb med spillere i barneskolealder. Klubben sluttet seg til Innlandet bandyregion. Nå har bandyforbundet trukket seg ut av den daglige driften, og klubben er nå 100 prosent foreldredreven.

Onsdag hadde de sin første trening etter sommeren. Det vil si, det er bare de eldste spillerne på GJ12 som er i gang, for de yngre spillerne på GJ10 og GJ8 har fortsatt nok med fotball. Men fra 27. september er det full fart med køller og ball i Løtenhallen på onsdagskveldene.

velvillige foreldre

Etter bare ett år er klubben allerede registrert med 32 spillere. Stine Engebakken er leder, og hun vil gjerne ha med enda flere unger. Jenter er kanskje litt ekstra velkomne, for i spillerstallen er det stort sett bare gutter.

– Vi skal dele ut infolapper på skolene nå, så vi håper å få med noen flere, sier Engebakken.

Myklegaard Innebandy har tilbud til 2.-7.-klassinger. Åtteårslaget er nytt denne sesongen.

– Det startet med at Norges Bandyforbund reiste rundt på skoler i Løten og inviterte seg med på gymtimer. De hjalp til med å etablere en klubb, og så fikk de med to foreldre, som kunne være trenere. Disse foreldrene har nå tatt over treneransvaret. I tillegg har vi fått med enda en velvillig far som har tatt på seg å være trener, og sånn kunne vi starte et lag for de yngste også, GJ8, forteller Engebakken.

TURNERING HVER MÅNED

Myklegaards trenerstab har ikke nødvendigvis så mye innebandyerfaring, men Magnus Skulstad fra bandyforbundet skal komme og kurse dem litt. Skulstad er imponert over det Myklegaard-foreldrene har fått til.

– Arbeidet som legges ned av foreldrene, er mildt sagt imponerende. Jeg bruker dem ofte som eksempel i mitt arbeid, forteller Skulstad.

I tillegg til trening hver onsdag er Myklegaard med på turneringer cirka en gang i måneden i sesongen, fra oktober/november til mai.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat