Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Ønsker en større satsing på idrett

Publisert: 04.des.2016 09:47
Oppdatert: 06.des.2016 19:02

Et satsingsområde for kommunen er Løten Idrettspark, står det i kommunedelplanen for idrett og fysisk aktivitet 2016–2020. Idrettsrådet mener det i liten grad gjenspeiles i budsjettet for 2017.

Løten Fotballklubb har i år satt opp tribune, som var ett av målene som lå i planen for idrettsparken. En Tuftepark er også nevnt. Men ellers har det skjedd lite, skriver Idrettsrådet i sitt innspill til budsjett- og økonomiplanen til Løten kommune.

Ved leder Sidsel Trætteberg skriver Løten Idrettsråd at det er behov for å sikre friidrettsanlegget og kastebana der, og at det er nødvendig med en oppgradering av løpe- og hoppanlegget. Dette vil ha en kostnad på omtrent 8 millioner kroner. I dag er anlegget så dårlig at utøvere velger andre arenaer å trene på. Også tennisanlegget ønsker de en oppgradering av. Anlegget er i dag kun for medlemmer, men ettersom bana er nærmeste nabo til Ungdommens hus, ønsker Idrettsrådet åpne minitennisbaner og paddle-tennisanlegg som kan brukes av alle.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke