Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
BOLLEKOS: Ingunn Hagen og Monica Blikstad (til høyre med vest) fra Hamaregionen Reiseliv delte ut boller, blant annet til denne familien på Budor. FOTO: Privat
 
Overrasket hyttefolket med boller
Fredag troppet Hamarregionen Reiseliv opp på Budor med 200 poser ferske Espa-boller. – Vi vil vise hvor mye vi setter pris på hytteturistene, sier Monica Blikstad.

Publisert: 15.apr.2017 15:18
Oppdatert: 15.apr.2017 18:22

Påsken er høytid for landets hytteeiere. Etter Sjusjøen er Budor et av Innlandets mest populære hytteområder. Det går ikke upåaktet hen hos Hamarregionen Reiseliv, som langfredag reiste til fjells for å dele ut boller til en rekke hytteeiere i Svaenlia.

– Dette gjør vi for å vise våre hytteturister hvor stor pris vi setter på dem. De utgjør en viktig del av reiselivet i regionen vår. De to siste årene har vi vært på Sjusjøen, så nå sto Budor for tur.

Det sier prosjektleder Monica Blikstad.

Reiselivsgjengen hadde i år med seg seks hjelpere fra årets russekull, hvorav to spredte stor glede som kyllinger.

– Folk blir veldig overrasket når vi banker på døra og tilbyr gratis boller. Av alle personene vi møtte var Oslo og Akershus sterkest representert. De fleste sier de har skaffet seg hytte på Budor på grunn av snøgaranti og kort avstand til Oslo, sier Blikstad.

Blikstad har som mål at Hamarregionen skal by på Norges beste vertskap. For å oppnå det er blant annet boller en viktig ingrediens.

– Dette er utvilsomt det hyggeligste vertskapstiltaket vi gjennomfører gjennom året, avslutter hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke