Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Se Xtreme-elevene pine seg opp elva
Med iskaldt elvevann strømmende mot seg, pinte Team Xtreme-elevene seg oppover Vingerjessa.

Publisert: 21.apr.2017 18:56
Oppdatert: 21.apr.2017 19:56

For det så ikke akkurat som de nøt elveløpet i Vingerjessa, de 13 ungdomsskoleelevene som stilte til start i fredagens ekstremsportøvelse. Først hadde de jogget 500 meter fra Løtenhallen til elva, før de skred ned i det få grader varme vannet ved skateboardbanen, dukket under og banet seg veg mot strømmen opp elva forbi Shell. Derfra beinfløy de tilbake til Løtenhallen, klissbløte og i frisk vårvind.

HER kan du lese HAs artikkel om Etreme-elevenes utfordring vinterstid. 

FRISK OPPLEVELSE

HA forsøkte å snakke litt med de unge ekstremsportsutøverne under øvelsen, men i stundens alvor, og kulde, var ingen av dem spesielt interessert i noe lengre intervju.

Fredrik Limoseth Sveen (16) og Markus Stensen (15) fortalte at de har vært med på elveløp tidligere også, før de plumpet uti.

– Jeg gjør det for å få en forandring i hverdagen, sa Markus, før guttene utstøtte noen spake brøl og turet av gårde oppover elva.

William Grini Andersen (13) er en annen Team Xtreme-deltaker.

– Gleder du deg, eller gruer du deg? spurte vi før han jumpet ut i det kalde vannet.

– Begge deler. Det virket gøy, sa William.

Minuttene etter gjenspeilet ikke ansiktsuttrykket hans noen voldsom glede over den bikkjekalde øvelsen, akkurat, men i likhet med 12 andre kan han krysse av for å ha utført nok en ekstremsportøvelse.

TØYER EGNE GRENSER

Team Xtreme er et opplegg som tilbys elever på alle trinn på ungdomsskolen. I alt er 24 elever med nå. Xtreme-leder, kroppsøvingslærer og assisterende rektor forteller at elevene må gjennomføre en viss andel av øvelsene som tilbys for å få den eksklusive Team Xtreme-T-skjorta. Elevene må ha godkjenning fra foreldre for å være med.

– Det handler om å tøye grenser og kjenne på mestringsfølelse, sier Svenkerud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat