Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Rundet av med Grease
7.-klassingene på Ådalsbruk avsluttet barneskolen som musikalstjerner, foran en sal full av stolte foreldre og besteforeldre.

Publisert: 15.jun.2017 21:44
Oppdatert: 15.jun.2017 21:59

I det siste tone var sunget, og siste dansetrinn tatt, grep en bestefar mikrofonen. Bestefaren, som heter Bjørn Austeng, virkelig storroste elever og lærere som hadde gjort den høyst lokale Grease-oppsetning mulig.

Og det var fortjent, for det er en sprudlende og artig gjeng som nå kan krysse av for å ha fullført sju år på Ådalsbruk skole.

POTETER OG KJØTTKAKER

Historien om Sandy og Danny er godt kjent. Ådalsbruk-elevene og musikklærer Anneli Kristiansen, som har holdt i tømmene, gjorde den lokal. Danny (Benjamin Hagen Austeng) kunne fortelle kompisene i T-Birds at han hadde møtt ei skikkelig bra dame i Haverbekkvika i sommer, men at hun, Sandy (Kaia Lundby Sigvartsen), skulle flytte til Bærum.

Fra kameratene ble ikke den romantiske nyheten tatt godt imot:

– Det eneste damer duger til, er å koke poteter og lage kjøttkaker, hevdet en av dem.

Men til tross for motbør både fra T-Birds og venninnegjengen Pink Ladies, gikk det som det stort sett går i teaterforestillinger, Sandy og Danny ble et par. Eller som Ådalsbruks Danny sa:

– Nå trenger Sandy og jeg ti minutter for oss selv...

småflau replikk

Akkurat den replikken hadde Benjamin grudd seg litt til.

– Jeg var redd det skulle bli flaut, men jeg synes det gikk ganske bra, kunne han fortelle HA da salen var i ferd med å tømmes.

Benjamin og kameratene Oliver Johnsen og Ole Johan Fallet Torp syntes det var godt å få vist forestillingen.

– Vi har krangla en del undervegs, men da vi endelig fikk på oss kostymer og hadde publikum i salen, skjerpa vi oss, forteller guttene.

Og ikke nok med at foreldre og besteforeldre ble imponert, det ble også lærer Anneli Kristiansen.

– Jeg visste ikke hvor mye jeg kunne forvente av 7.-klassinger, men dette ble helt supert, sa Kristiansen, som felte en ørliten tåre da det viste seg at elevene i smug hadde kjøpt en blomst til henne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke