Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
KONSERTKLARE: Nordbygda sangforening skal ha konsert på Bøndsen. Der skal de framføre slagere fra 30- og 40-tallet. Ved pianoet sitter dirigent Miriam Renvåg. Bildet er fra onsdagens øvelse på Møteplassen.FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Nordbygda sangforening lager retro-kafé
De er godt over 100 år, men holder koken som aldri før. Nå lokker Nordbygda sangforening med gamle slagere.

Publisert: 22.okt.2016 09:54
Oppdatert: 22.okt.2016 10:02

Med dirigent Miriam Renvåg i spissen er Nordbygda sangforening midt i innspurtsfasen for høsten store satsing. Lørdag 29. oktober drar de til med retro-kafé på Bøndsen. Sangforeningsleder Ola Hveem og korsanger Kirsti Reymert er to av dem som gleder seg.

– Det blir kjempegøy! Vi er blitt et kor som låter veldig bra, sprudler Reymer.

– Vi har det fryktelig morsomt, selv om vi er over 100 år, sier leder Ola Hveem.

TRE ÅR SIDEN SIST

Barbershopmusikk fra 30- og 40-tallet står på menyen når sangforeningen inviterer til kafékonsert. «Over the rainbow», «Singing in the rain», Bette Midlers «Boogie woogie bugle boy» og «Kjære Bjartmar», den norske utgaven av «MR Sadman», er noe av det koret skal framføre.

– Vi har ikke hatt noe stort siden «Frendar i fauskar». Vi trengte noen år på å komme oss, spøker Reymert.Tor Karseth-forestillingen satte de opp i 2013, da koret rundet 100.

stadig nye medlemmer

Sangforeningen har fått ti nye medlemmer det siste året, og de tar gjerne imot enda flere. Koret øver på Møteplassen på onsdager.

Kirsti Reymert og Ola Hveem skryter av dirigent Mirian Renvåg, som de mener har løftet koret til nye høyder. Arvid Renvågs trio skal akkompagnere under konserten. Det blir to forestillinger, og Hveem mener de passer for folk i alle aldere. Øl- og vinrettigheter har de også fått.– Vi skal prøve å få til en stemningsfull kafésetting. Folk kan gjerne komme en stund før konserten starter, og det er mulig å ta en øl eller to, uten at vi med det oppfordrer til fyll, humrer Hveem.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke