buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Løten kirkelige fellesråd skal se på saken
Løten kirkelige fellesråd spilte inn oppussingsbehovet til formannskapet før budsjettmøtet. Formannskapet vil se på saken i 2017.

Publisert: 02.des.2016 17:49
Oppdatert: 02.des.2016 18:13

Fellesrådet leverte et innspill til økonomiplanen, med håp om at det skulle settes av penger til oppgraderinger av Løten kirke de kommende årene. Formannskapet besluttet under budsjettmøtet onsdag at rådmannen i løpet av første halvår av 2017 skal fremme en sak med en plan for å ivareta Løten kirke.

– Vi ser at de ber om å få en sak i løpet av første halvdel av 2017. Vi hadde håpet å få litt penger nå, sånn at vi kunne fått startet, sier menighetsrådsleder Mona Myrvang Nygaard.

I tilsynsrapporten fra Castor Kompetanse AS står det at kommunen må ta høyde for utbedringer i Løten kirke de kommende årene. I tillegg peker rapporten på enkelte andre behov, som organist i full stilling, penger til renhold og lønn til sekretærstilling.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat