Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
PÅSKEMARKED: Her er Bjørg Lilleøkseth (f.v.), Lars Rygg og Mary Engebakken i gang med å ordne til.FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Skjolds venner inviterer til påskesalgsmesse

Publisert: 23.mar.2018 17:03
Oppdatert: 23.mar.2018 17:39

De har hatt julesalgsmesser, garasjesalg og loppemarked. I år innleder Skjolds venner også påsken med salg av lopper og håndarbeidsprodukter.

I forsamlingslokalet Skjold i Nordbygda er venneforeningen godt i gang med å ordne til sin første påskesalgsmesse. Palmehelga igjennom blir det salg av lopper og håndarbeidsprodukter her.

– Det er første gang vi holder påskesalgsmesse. Vi pleier å ha loppemarked og garasjesalg, men i år dropper vi loppemarkedet, forteller Mary Engebakken, som for øvrig ble tildelt kulturprisen i Løten for 2017, blant annet for sitt engasjement i venneforeningen på Skjold.

Folk fra venneforeningen har med seg håndarbeidsprodukter de skal selge, og med både en garasje og et telt fullt av snurrepiperier, skorter det ikke på salgsvarer. Til påskesalgsmessen har venneforeningen også fått inn et lass med LP-er – en samling som blant annet rommer et fascinerende utvalg tysk og østerriksk marsjmusikk.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke