Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
TOPPER LISTA: Løten fotballklubb er Grasrot-vinner i Løten. Bildet er fra kampen mot Vålerenga i første runde i cupen hjemme i Løten i fjor vår.
 
Spilte inn 170.000
170.000 kroner trillet inn i Løten fotballklubbs klubbkasse gjennom Grasrotandelen i fjor. Til sammen fikk lag og foreninger i Løten 769.000 kroner.

Publisert: 13.jan.2017 16:38
Oppdatert: 13.jan.2017 17:07

I 2015 fikk Løten fotballklubb 110.856 kroner gjennom Norsk Tippings ordning Grasrotandelen. I 2016 økte beløpet til 169.961 kroner. Om det var cupkampen mot Vålerenga eller en generell økende interesse for klubben som bidro til den betydelige økningen, er det umulig å vite, men leder Christer Bredesen er uansett glad for pengene.

– Det er en betydelig sum. Pengene er ikke øremerket til noe, men brukes til alt mulig. Blant annet koster bana litt, sier Bredesen.

ERSTATNING FOR AUTOMATER

Grasrotandelen er en erstatning for automatinntektene klubben tidligere hadde. Dess mer penger klubber og lag får gjennom ordningen, dess mindre tid trenger de bruke på loddsalg.

– Vi er veldig takknemlige for at vi får disse pengene, sier Bredesen.

Ordningen Grasrotandelen går ut på at du som spiller hos Norsk Tipping oppgir en forening du ønsker å støtte. Fem prosent av det du spiller for, går direkte til den mottakeren du ønsker å støtte. Dette koster ikke noe ekstra. Fortsatt er det mange spilleglade løtensokninger som ikke har valgt noen forening de vil støtte.

mange fikk gode bidrag

Til sammen fikk lagene og foreningene i Løten 768.955 kroner gjennom Grasrotandelen i fjor. Løiten jeger og fiskerforening er en av dem som fikk et godt tilskudd med 26.558 kroner.

– Det er bra! Kjempebra! sier en positivt overrasket leder, Ola Berntsen, når HA tar kontant.

– Dette er veldig viktige penger og en stor sum for oss. Pengene bidrar til at vi kan fortsette med det vi driver med. De går til investeringer, sier Berntsen.

Til sammen ble det delt ut 448 millioner gjennom Grasrotandelen i 2016.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat