Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Starter nytt nettverk innen mat
Gjennom nettverket Smak av Innlandet skal lokale matprodusenter få produktene sine ut til et større område.

Publisert: 26.mar.2017 14:29
Oppdatert: 26.mar.2017 14:53

Henny Kildahl er en av produsentene som i disse dager er med og starter det nye nettverket Smak av Innlandet. Nettverket skal drives som et samvirke, og de skal etter planen drive med salg og distribusjon av matvarer fra lokale produsenter. Foreløpig er det tre produsenter som jobber med dette, og Kildahl sier at det er en ønske å få med flere.

Samarbeidet skal blant annet gjøre det enklere for gründeren i Nordbygda å få flatbrødene ut over Hedmarkens grenser, for sånn hun driver nå, koster dette både mye tid og mange penger.

– Med en gang jeg setter meg i bilen, mister jeg produksjonstid. Det koster meg fort 3.000-4.000 kroner i kjøring, drivstoff og tapt produksjonstid, sier Kildahl, som tror nærområdet er mettet på Nosim-flatbrød.

HER KAN du lese HAs sak om protestene mot at Ringsaker "kuppet" merkenavnet for lokal matproduksjon.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke