Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
HELT TOM: Den øverste tanken var full av vinterdiesel, men da Per Olav Nordsetengen skulle fylle traktortanken, var det ikke så mye som en dråpe igjen. Lokket på tanken var avskrudd. Per Olav og kona Borgny Nordsetengen bor i Budorvegen.FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
 
Da han skulle fylle diesel kom det ikke en dråpe ut av pumpa
Per Olav Nordsetengen skulle fylle diesel på traktoren, men fikk ikke så mye som en dråpe ut av pumpa på gårdsplassen sin i Budorvegen. Diesel for 8.000 kroner er sporløst forsvunnet.

Publisert: 25.jan.2017 06:23
Oppdatert: 25.jan.2017 06:45

– Man får litt hakaslepp. Tenk å stå sånn rett utafor døra til folk og tappe 700 liter diesel, sier Borgny Nordsetengen.

Uvedkommende har vært inne på henne og Per Olav Nordsetengens eiendom i Budorvegen og tømt tanken med vinterdiesel for 700 liter. Ikke nok med at tyver har vært på ferde hos dem - også en nabo er frastjålet store mengder drivstoff i løpet av de siste dagene.

– Jeg ringte en nabo for å fortelle hva som hadde skjedd, og da viste det seg at det var tømt for diesel hos ham også, sier Per Olav Nordsetengen.

GODT OPPLYST GÅRDSPLASS

Nordsetengen fikk levert 700 liter farget diesel 10. januar. Da traktortanken skulle fylles en drøy uke senere, var det ikke så mye som en dråpe å få ut av pumpa.

– Det har garantert skjedd om natta, sier Per Olav Nordsetengen.

To nabohus ligger tett inntil parets hus. I det ene bor datter, svigersønn og barnebarn, i det andre Per Olavs mor.

– På garasjeveggen sitter en lampe som lyser opp området her når det er mørkt, men det er ingen av oss som har sett eller hørt noen ting, sier Borgny Nordsetengen.

HAR ANMELDT TYVERIET

De 700 literne med landbruksdiesel Nordsetengen er frastjålet, har en verdi på 8.000 kroner. Med egenandel på 10.000 kroner må de anse pengene som tapt.

– Penger er nå én ting, men det er så frimodig. Jeg synes det er ekkelt, sier Borgny Nordsetengen.

Per Olav Nordsetengen har anmeldt forholdet. Han regner med at flere kan være rammet av dieseltyveri, kanskje uten å vite det.

– Folk må være litt obs, sier han og forteller at han nå skal finne på en løsning for å gjøre pumpa mindre tilgjengelig.

HA har sjekket saken med politiet. De har registrert tyveriene i Løten, men kan ikke fortelle om noe spesielt på dieseltyverifronten den siste tiden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke