Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Familiefedre blir stjerner for en kveld
Til vanlig har de jobber som lærere, politi, rektor og IKT-rådgiver. Men én gang i året slår familiefedrene i Rock Bottom ut håret og sørger for skikkelig trøkk på Ådalsbruk.

Publisert: 29.mar.2017 18:12
Oppdatert: 29.mar.2017 18:48

Gudmund Velle, Anders Brevig, Pål Marius Skjærstad, Bjørn Fredrik Monné, Knut Erik Sveen og Kjell Ola Brodal har sunket ned i de blå sofaene i pauserommet i Løiten musikk og lydstudio. Rock Bottoms manager og Brenneriroas store dugnadsarbeider Knut Vidar Moløkken kommer inn og deler ut en halvlitersflaske med Solo til hver av dem. Noen gule dråper de kan styrke seg på før de tar fatt på neste økt i lydstudioet.

1. april er årets store happening for Rock Bottom, et band som ligger litt brakk halve året, men som øver jevnt fra september og fram til vårkonserten. Da fyller de Ådalsbruk samfunnshus til randen med venner og venners venner, 300 til sammen, og så trøkker de til med velkjente rockelåter fra 60- og 70-tallet og håper på allsang og god stemning.

GUTTEDRØMMEN LEVER

For nesten ti år siden begynte de å spille sammen, først i en garasje, så på en og annen fest. Samfunnshuset på Ådalsbruk gjestet de første gang for fire år siden. Det er blitt en tradisjon.

– Alle har drømt om å være rockestjerner. Her får vi være det litt, én kveld. Det minner litt om en sånn gammel bygdefest, sier Kjell Ola Brodal.

Til konserten har de laget T-skjorter med en rikholdig turnéliste på ryggen. Tokyo, Los Angeles, Globen i Stockholm, Spektrum og Sydney SuperDome er blant årets utvalgte spillesteder.

– Den dobbeltkonserten i Tokyo har jeg tro på..., sier Bjørn Fredrik Monné.

Også tidligere år har bandet hatt store planer om verdensturné, men av uforklarlige årsaker har samtlige konserter blitt avlyst. Hvert år.

– I år måtte Return avlyse konserten sin i Stangehallen samme kvelden. Det beklager vi. Vi synes det er leit at vi har tatt publikumet deres. Men de kan få komme på konserten vår, for da har de vel kanskje ikke noe å drive med den kvelden, fleiper Anders Brevig.

RIMELIG A4 TIL HVERDAGS

Til vanlig er Skjærstad, Velle og Brevig lærere, Brodal er rektor på Lunden skole, Sveen er IKT-rådgiver, og Monné jobber i narkotikaseksjonen i politiet. De er oppsatt med FAU, bikkjer, velforeningsarbeid og gårdsbruk, og ingen av dem har mindre enn to barn. Så derfor blir det, tross nattlige tilbud fra publikummere om andre spilleoppdrag, med den ene rockekonserten. Så hender det i tillegg at de slår ut håret på en og annen låvefest.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat