Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Store summer til IKT
De kommende årene står kommunen overfor store IKT-investeringer. Rådmannen foreslår å bruke deler av pengene på teknologi.

Publisert: 08.mai.2017 20:12
Oppdatert: 08.mai.2017 20:12

Løten kommune er med i et interkommunalt samarbeid om velferdsteknologi. På sikt er målet at dette skal gi både bedre tjenester og bidra til effektivisering. Så langt har mange løsninger bare vært prøve ut i mindre skala, men framover vil prosjektet kommune er med på, kreve midler for å prøve ut eller iverksette løsninger. Rådmannen anbefaler at det i første omgang settes av 500.000 kroner til dette formålet.

I tillegg ønsker rådmannen å sette av én million kroner til såkalt «digitalt førstevalg», altså målet om at det aller meste av kommunikasjon mellom kommune og befolkning skal foregå digitalt. Her må Løten kommune sette seg i stand til å levere gode digitale løsninger. Rådmannen forslår at det settes av penger for å starte dette arbeidet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat