Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
BOM: På Ebru blir det bom både på den nye og den gamle riksvegen.
 
Synes 44 kr er mye
Flere av formannskapets representanter ytret at 44 kroner er en høy sum for å passere bommen.

Publisert: 05.okt.2016 15:01
Oppdatert: 05.okt.2016 15:01

Høyre-representant Kjell-Erik Nordahl sier han fullt ut støtter at 44 kroner er kostbart for dem som pendler, men at han samtidig er bekymret for at lokal uenighet kan stoppe prosjektet.

– Mitt spørsmål er hvor store konsekvenser det kan få hvis vi legger noe nytt til grunnen, sier Nordahl.

Marte Larsen Tønseth (Sp) mener at formannskapet burde jobbet for lavere takster, uavhengig av hvordan det ville påvirke framdriften i prosjektet.– Det skremmer meg hvis det lokale demokratiet kan stoppe en så stor utbygging. Det tror jeg det er retorisk feil å ta opp. Vi må tenke på innbyggerne våre, og om det skulle stoppe dette prosjektet, – ja, da får det gjøre det, sier Tønseth.

Tønseth stilte forslag om en månedlig makspris og en regel om at snarturer fram og tilbake ikke skal koste så mye, men formannskapet ville ikke gå videre på dette.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke